Crítiques a les xarxes

‘Sálvame’ se centra en el ‘cas Wanninkhof’: parla amb Alicia Hornos i mostra el lloc del crim

El programa de Jorge Javier va muntar una taula de debat arran de l’èxit del documental d’HBO Max

‘Sálvame’ se centra en el ‘cas Wanninkhof’: parla amb Alicia Hornos i mostra el lloc del crim
1
Es llegeix en minuts

Els programes de Telecinco estan esprement al màxim l’especial ‘Les claves del caso Wanninkhof’, emès la nit de diumenge amb gran èxit d’audiència. Durant la tarda d’aquest dilluns, ‘Sálvame’ va dedicar una part important de la seva escaleta a l’anàlisi d’aquest cas i a la figura de Dolores Vázquez, la dona que va ser condemnada injustament per un crim que no va cometre. 

Jorge Javier Vázquez va moderar una taula de debat que va comptar amb la participació de David Aleman, Montse Suárez, Miguel Ángel Almodóvar i Belén Esteban. També hi va ser present una de les productores executives del documental d’HBO Max, Toñi Moreno, que ha aconseguit entrevistar Dolores Vázquez després de més de 20 anys de silenci. 

A més de parlar sobre alguns dels aspectes més destacats de la sèrie documental, el programa va enviar un dels seus reporters fins a la casa d’Alicia Hornos, mare de Rocío Wanninkhof. «Està molt emprenyada perquè quan va gravar la seva part del documental no sabia el que Dolores explicava a l’altra part. Assegura que ha dit una mentida darrere d’una altra», va explicar Raúl Triguero.

Notícies relacionades

Per la seva banda, José Antonio León es va desplaçar fins a Mijas (Màlaga) per mostrar «el descampat on va passar tot» la nit del 9 d’octubre de 1999. Malgrat que les imatges i les explicacions no aportaven res de nou, l’espai de La fàbrica de la tele va decidir donar tota mena de detalls sobre el recorregut que devia haver realitzat la jove per arribar a casa seva. 

«Sembla ser que allà Tony King la va assaltar d’alguna manera. Ella va fugir per aquest descampat», comentava el reporter mentre la càmera el seguia: «Vull que feu el trajecte amb mi». El tractament de ‘Sálvame’ sobre el cas de Rocío Wanninkhof no ha agradat a les xarxes socials, on poden llegir-se nombroses crítiques cap al programa.

Temes:

Sálvame