Visita sorprenent

Ana Rosa Quintana reapareix al plató de ‘Ya son las ocho’ per apadrinar la seva estrena

La presentadora es va acomiadar de les càmeres després d’anunciar que pateix càncer de mama

Ana Rosa Quintana reapareix al plató de ‘Ya son las ocho’ per apadrinar la seva estrena
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Ya son las ocho’ va acollir en la seva estrena diversos convidats i una visita que va sorprendre molt a Sonsoles Ónega: Ana Rosa Quintana va reaparèixer en pantalla dues setmanes després d’anunciar que es retirava pel tractament contra el càncer de mama que lin ha diagnosticat.

De fet, Ónega havia començat l’espai dedicant l’estrena a la seva companya i cap, ja que Ana Rosa és la presidenta d’Unicorn Content, productora responsable del programa. «Avui trobo a faltar la teva abraçada, com la que em vas fer quan vam començar amb ‘Ya es mediodía’. El programa avui va per tu», va començar a dir Sonsoles.

El que no s’esperava és que a meitat d’emissió Miguel Ángel Nicolás la portés on es trobava la ‘padrina’, que no va arribar a entrar del tot al plató: «Que tingueu molta sort, serà un gran èxit. Ets meravellosa i t’anirà molt bé», va dir la periodista mentre Ónega no podia reprimir l’emoció.

Així va ser l’estrena

Notícies relacionades

Durant l’hora i poc que dura, ‘Ya son las ocho’ va tractar tants temes que la presentadora es va veure desbordada. A més de la visita d’Ana Rosa, l’espai va entrevistar Omar Montes, que també va protagonitzar un improvisat combat de boxa contra Cristian Morales, dues vegades campió d’Espanya de pes superlleuger. Al tornar al plató, Sonsoles Ónega va reconèixer: «Mare meva, quin programa tan mogut»

Després també van atendre una videotrucada amb Alexia Rivas i diferents temes d’actualitat, com una entrevista amb Arón Piper i Blanca Suárez des dels premis Fotogramas de Plata. També hi va haver temps per al retrobament de Rosa Benito amb Gloria Camila, que s’estrenava com a col·laboradora. Per si no n’hi hagués prou, quan ja havien passat les nou de la nit, l’espai va presentar una taula de successos a la qual es van incorporar Vanesa Lozano i Patricia Alcaraz.