Amb aquests artistes

HBO fa oficial l’exclusiva de YOTELE: ‘Acoustic Home’, una sèrie documental sobre música, ja té data d’estrena

La producció consta de deu capítols i també comptarà amb la participació de diferents experts

HBO fa oficial l’exclusiva de YOTELE: ‘Acoustic Home’, una sèrie documental sobre música, ja té data d’estrena
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

HBO Max ha fet avui oficial la seva nova producció a Espanya. Es tracta d’‘Acoustic home’, una sèrie documental de 10 capítols sobre música i vida. Tal com va avançar en exclusiva aquest portal, a l’espai es coneixerà en profunditat 10 artistes del món de la música a través d’un concert acústic i testimonis de les seves pròpies vivències, que comparteixen amb Mikel Corral, reconegut periodista del medi. Melendi, Vanesa Martín, Estopa, Rozalén, Mónica Naranjo, Ana Mena, India Martínez o María José Llergo són alguns dels artistes que formen part d’aquest projecte.

«A partir d’aquí desgranem temes que neixen de l’artista però que el sobrepassen i que es fan universals», explica la cadena en una nota, en la qual avança: «Melendi ens parla de la seva transformació personal i artística en l’entrevista més íntima fins ara, Estopa ens portarà a parlar de la lluita de classes, María José Llergo serà el pretext per reflexionar sobre la realitat de l’Espanya rural, Rozalén representa les dones silenciades que ara tenen veu... i altres grans artistes com Vanesa Martín, India Martínez, Plutonio i Dino d’Santiago seran els encarregats de portar-nos altres temes universals que, a través de la seva pròpia experiència, traspassen la pantalla».

EL CONCERT ACÚSTIC: NOUS ESPAIS PER A LA MÚSICA 

Notícies relacionades

EL ONCERT ACÚSTIC: NOUS ESPAIS PER A LA MÚSICA El programa ha volgut «conquerir nous espais per a la música en directe», espais que s’alien amb la música per oferir una cosa nova. Cada capítol vincula directament la història pròpia de l’artista protagonista amb l’espai en el qual ofereix el concert. L’espai aporta molt a la música i la música transforma el significat de l’espai, per la qual cosa es produeix una simbiosi que genera una nova experiència. 

Amb la participació d’experts

A través d’entrevistes amb aquests experts, expliquen i analitzen el context social i/o històric dels temes abordats, però també el paper del mateix artista en la història de la música: què aporta i quins són els seus referents, quines influències tenen, quina és la previsió de futur i quin llegat podria deixar. Jordi Évole, Pedro Piqueras, Marc Giro, Ana Pastor, Carla Antonelli i Manu Sánchez, entre d’altres, seran alguns d’aquests experts.

Temes:

HBO