En el seu propi programa

Artur Mas s’estrena com a presentador de televisió entrevistant Ana Pastor a 8TV

El que va ser president de Catalunya entre el 2010 i el 2016 es reinventa amb aquesta sorprenent feina

Artur Mas s’estrena com a presentador de televisió entrevistant Ana Pastor a 8TV
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Artur Mas s’ha reinventat amb una feina que molts no esperaven. El que va ser president de la Generalitat de Catalunya entre el 2010 i el 2016 ha debutat com a presentador a 8TV, on té amb el seu propi programa d’entrevistes.

L’espai porta per nom ‘A favor de la política’ i s’emet cada dissabte en el ‘prime time’ (22.00 hores) de la cadena privada catalana. En el seu programa, Mas parla amb personalitats de la política, la cultura o la televisió.

Notícies relacionades

El seu debut es va produir el 30 d’octubre amb l’escriptor Sergi Pàmies. Després, l’expresident de la Generalitat es va asseure amb David Fernàndez, exdiputat de la CUP, amb qui va protagonitzar una abraçada molt simbòlica el dia de la polèmica consulta del 9-N del 2014, que, més tard, desembocaria en la seva inhabilitació durant 23 mesos per exercir un càrrec públic.

L’expolític també s’ha assegut cara a cara amb Ana Pastor, una xerrada molt peculiar ja que tots dos canvien les tornes, com reconeixen en el programa. «Quina cosa més rara», confessa la periodista. I afirma: «Avui em toca respondre, però potser cau alguna pregunta».

Temes:

Artur Mas