Contundent

El gran enuig de Joaquín Prat amb Escrivá per les pensions: «¡Que no ens prenguin per tontos!»

El presentador es va mostrar molest pels anuncis

El gran enuig de Joaquín Prat amb Escrivá per les pensions: «¡Que no ens prenguin per tontos!»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Cuatro al día’ va analitzar aquest divendres les pensions i de com variaran amb les mesures que s’estudien en aquests mesos. En concret, el programa de Cuatro va comentar les últimes paraules del ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, que van fer enfadar els presents al plató.

Notícies relacionades

El format d’actualitat va recollir les declaracions del responsable d’aquesta matèria en les quals assegurava que no pujarien els anys de cotització de 25 a 35. «És que està posat, no només en l’acord amb Brussel·les perquè ens donin els 140.000 ‘quilos’ que tanta falta fan a Espanya, sinó és que està reflectit en un esborrany que s’ha publicat avui», va declarar Joaquín Prat.

El presentador es va mostrar taxatiu i enfadat amb les negacions presumptament errònies d’Escrivá i li va enviar un missatge clar: «Això no s’ho han tret els companys de la màniga, això surt del ministeri. Tots estem disposats a fer esforços per salvar les pensions, però que no ens prenguin per tontos, que ens diguin la veritat», va sentenciar.

Temes:

Cuatro