Temporada especial

Atresplayer Premium posa data als nous episodis de ‘Los Protegidos: El regreso’

El desenllaç de la sèrie podrà veure’s el pròxim mes a la plataforma d’Atresmedia

Atresplayer Premium posa data als nous episodis de ‘Los Protegidos: El regreso’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Los Protegidos: el regreso’ estarà de tornada a Atresplayer Premium per Nadal. La temporada completa de la sèrie podrà veure’s a la plataforma d’Atresmedia a partir del pròxim 12 de desembre. Cada diumenge estarà disponible un nou episodi, segons ha revelat el grup de comunicació en una nota de premsa. 

El mes de setembre passat va tenir lloc la preestrena del primer episodi de la ficció. Tres mesos després de l’esmentat esdeveniment, els fans podran descobrir com continua i quin és el desenllaç de la nova història protagonitzada per la família Castillo, composta per un total de quatre episodis. 

Antonio Garrido, Ana Fernández, Luis Fernández, Mario Marzo, Daniel Avilés, Gràcia Olayo, Óscar Ladoire i Javier Mendo encapçalen el repartiment de ‘Los Protegidos: El regreso’, la continuació de l’exitosa sèrie que va emetre Antena 3 entre el 2010 i el 2013 i que va aconseguir una mitjana de més de 3 milions d’espectadors

Sinopsi de ‘Los Protegidos: El regreso’

Notícies relacionades

Han passat deu anys des que la família Castillo Rey va tenir un final feliç. Però la vida continua i el pas del temps, la destinació i un succés desconegut que descobrirem durant aquesta nova etapa, van anar separant-los. Ara, una greu amenaça plana sobre ells, cosa que els enfrontarà a una nova missió.

El clan de l’Elefant continua actiu i no tenen ni idea d’on retenen la Dora. Per sort, gràcies a Rosa Ruano, troben la següent pista: l’alcalde de Valleperdido sap més del que aparenta... Els Castillo posen en marxa un arriscat pla per treure-li aquesta informació i poder trobar el cau de l’Elefant, un pla que els farà enfrontar-se a les seves pròpies pors.