Nova edició

‘LOL: si te ríes, pierdes’: Prime Video revela la llista completa de còmics de la segona temporada

La segona temporada del programa estarà presentada per Sílvia Abril i Carolina Iglesias

‘LOL: si te ríes, pierdes’: Prime Video revela la llista completa de còmics de la segona temporada
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amazon Prime Video ha anunciat avui a l’elenc de la segona edició de ‘LOL: si te ríes, pierdes’, el seu concurs de còmics. La nova temporada del programa produït per Banijay estarà presentada per Silvia Abril i Carolina Iglesias i comptarà amb nou nous concursants i una repetidora.

Notícies relacionades

Anabel Alonso, Henar Álvarez, Juan Amodeo, Carlos Areces, Lorena Castell, Patricia Comte, Antón Lofer, Luis Piedrahita i J.J. Vaquero, seran els concursants d’aquesta segona entrega en la qual Yolanda Ramos tornarà com a concursant després de la seva participació en la primera temporada del programa.

La segona tanda de 6 episodis tornarà a aplegar els millors mestres dels monòlegs, les imitacions, l’humor físic i la improvisació, entre altres modalitats, i oferirà a l’audiència una hilarant competició en què és tan important mantenir-se seriós com desencadenar les rialles dels adversaris. Tot s’hi val en aquest programa excepte una cosa: si rius, perds. L’últim còmic que mantingui la compostura durant les 6 hores que dura el repte aconseguirà la victòria i rebrà el gran premi de 100.000 euros que podrà donar a la causa benèfica de la seva elecció.LOL: Si te ríes, pierdes’ és una adaptació del popular programa japonès produït i protagonitzat per Hitoshi Matsumoto, que lidera 10 còmics en una «batalla de rialles» a porta tancada; un exitós format que des d’aleshores ha sigut replicat en exclusiva per a Prime Video a Itàlia, Alemanya, Mèxic, Austràlia, França, Índia, Brasil i pròximament el Canadà.