Camí de París

TVE llança el videoclip de ‘Reír’, la cançó de Levi Díaz per a Eurovisió Júnior 2021

El guanyador de l’última edició de ‘La voz kids’ representarà Espanya al festival infantil, que se celebrarà el 19 de desembre a París

TVE llança el videoclip de ‘Reír’, la cançó de Levi Díaz per a Eurovisió Júnior 2021

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Levi Díaz ja té té carta de presentació oficial davant el públic del Festival d’Eurovisió Júnior 2021. Setmanes després de la seva estrena, RTVE ha estrenat aquest dijous al matí el videoclip de ‘Reír’, cançó amb què el guanyador de ‘La voz kids’ (Antena 3) representarà Espanya en la pròxima edició del certamen infantil, que se celebrarà el 19 de desembre a París (França).

El jove artista, acompanyat per un cos de ball format per dues noies i dos nois, cau dins d’una tela blanca que s’anirà pintant amb traços de color durant la cançó. L’esperit festiu i la percussió protagonitzen la producció –amb la direcció artística d’Israel Reyes i la realització d’Antonio Domingo–, i la tornada es converteix en una divertida coreografia de Tik Tok.

El videoclip de Levi finalitza amb un simbolisme molt especial, ja que a la tela es dibuixa la famosa ‘Colom de la pau’, de Pablo Picasso. Un dibuix que el pintor malagueny va fer per al I Congrés Mundial per la Pau, que va tenir lloc a París el 1949, i que es va convertir per sempre en un símbol de pau, llibertat i igualtat arreu del món.

Notícies relacionades

El videoclip de ‘Reír’ ha sigut gravat aquest mes de novembre al Teatre Cruce de Culturas d’Agüime, a Las Palmas de Gran Canaria.

EN ELABORACIÓ