A Twitter

Broncano respon a Hermann Tertsch per difondre una notícia falsa sobre ‘La resistencia’

El presentador ha esclatat contra els qui l’acusen de riure’s de l’atropellament mortal d’una nena de sis anys

Broncano respon a Hermann Tertsch per difondre una notícia falsa sobre ‘La resistencia’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El passat 4 de setembre, una nena de sis anys va morir atropellada per un cotxe a les portes de l’escola Montealto de Madrid, mentre que dues menors més van resultar greument ferides. ‘La resistencia’ de Movistar+ va emetre aquella nit un esquetx que s’havia gravat a la tarda, abans que es coneguessin els fets, i que ha desencadenat una enorme polèmica durant les últimes hores. 

El gag en qüestió, en el qual es feia broma sobre els mètodes educatius, no feia referència en cap moment al tràgic accident. L’única similitud es trobava que al centre fictici el van anomenar El Hayedo de Montealto, semblant al nom de l’escola real en la qual va passar la tragèdia. Una casualitat que ha sigut utilitzada per algunes persones per arremetre contra el programa. 

Dies després de l’emissió de l’esmentada entrega del ‘late night’, Hermann Terstch ha compartit a Twitter una notícia amb el següent titular: «El programa de Broncano, a Movistar, es burla de la mort de la nena de 6 anys atropellada al Col·legi Montealto». 

Notícies relacionades

L’eurodiputat de Vox no només difonia l’article en qüestió, sinó que també afegia unes sorprenents paraules de la seva pròpia collita: «Ens governen canalles que volen degradar-nos fins a caure al seu nivell d’infàmia. Els ajuda gent com Álvarez Pallete de Telefónica».

Broncano no ha passat per alt aquesta truculenta interpretació de l’esquetx i ha respost amb un contundent tuit en el seu compte personal: «Hi ha moltes maneres de demostrar que EVIDENTMENT no ens riem d’una tragèdia així, i la principal és que el programa es va gravar abans de l’accident». «Els qui s’haurien d’avergonyir són els manipuladors fastigosos que utilitzen la mort d’una nena per a les seves putes finalitats polítiques», sentencia el rostre de Movistar+.