Guerra oberta

Belén Esteban explota contra Kiko Matamoros: «¡No es pot parlar per no ofendre’t!»

El col·laborador es va molestar al tractar-se la diferència d’edat en la seva parella

Belén Esteban explota contra Kiko Matamoros: «¡No es pot parlar per no ofendre’t!»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Nova enganxada entre els col·laboradors de ‘Sálvame’. Després de l’últim dard de Jorge Javier Vázquez a Kiko Matamoros per parlar més a ‘Viva la vida’ que en el programa diari de Telecinco, Belén Esteban va esclatar contra el tertulià per retreure-li l’actitud que té al plató quan es tracten temes que l’involucren.

El format de La fábrica de la tele va arrencar la seva última entrega amb Kiko en una piscina de boles comentant la possible gelosia de Marta López Álamo, la seva actual parella, i les seves crítiques a Alejandra Rubio. Durant la tertúlia es van fer nombroses al·lusions a la diferència d’edat que tenen els dos membres de la parella.

Notícies relacionades

Jorge Javier va voler preguntar a l’exmarit de Makoke si el molestaven aquestes paraules, a la qual cosa el protagonista va contestar amb una cleca al programa: «Digueu el que us surti dels ous, aquí a una senyora amb 80 li dieu que continuï treballant, no em molesta per la incongruència dels missatges. Potser perquè soc home m’ho dieu», va comentar citant un exemple que recordava a María Teresa Campos.

La seva actitud va fer que Belén Esteban s’emprenyés amb el col·laborador, que no va esperar per saltar contra ell: «¡És que no es pot parlar per no ofendre’t! Tu ets com la resta que som aquí. Sembla que no se’t pot dir qualsevol cosa, no com als altres, que sí», li va expressar mostrant-se bastant enfadada per l’assumpte