Després de les crítiques

‘Sálvame’ demana perdó a la comunitat gitana per uns «desafortunats» comentaris

Carlota Corredera ha demanat disculpes en nom del programa després de les crítiques rebudes

‘Sálvame’ demana perdó a la comunitat gitana per uns «desafortunats» comentaris
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ ha demanat disculpes aquest dijous per uns desafortunats comentaris sobre l’ètnia gitana que es van poder sentir durant l’entrega d’ahir. Tot va ocórrer quan el programa va emetre el testimoni d’una familiar d’Antonio David Flores que vol ocultar la seva identitat per por de patir represàlies. «Són capaços d’agredir-me», va assegurar mentre Kiko Hernández apuntava que «són com gitanos». «És que ho són, sí», confirmava ella. 

Com és lògic, aquestes declaracions no han provat gens bé a la comunitat gitana, motiu pel qual Carlota Corredera s’ha vist obligada a demanar perdó en nom del programa: «Tinc una cosa important per dir. Ahir vam estar escoltant el testimoni de la familiar d’Antonio David Flores que finalment no ha volgut donar la cara. En el seu relat va fer referència a la comunitat gitana de forma despectiva». 

«Ahir, recollint les seves paraules en plató, alguns col·laboradors també es van referir a aquesta ètnia de manera desafortunada», ha reconegut la presentadora durant l’arrencada del ‘Sálvame’ d’avui: «Davant el malestar que han provocat aquestes paraules en part de la comunitat gitana, volem rectificar i aclarir que en cap moment hem volgut dir res despectiu». 

Notícies relacionades

Corredera ha demanat perdó a les persones que s’hagin sentit ofeses: «Han sigut unes expressions molt desafortunades, fetes sense cap intenció d’ofendre». «Tenim molt respecte i consideració cap a aquesta comunitat. Sabem que ens segueixen des de fa molts anys i volem que continuïn acompanyant-nos cada tarda. Des d’aquí les nostres sinceres disculpes i tot el nostre carinyo», ha finalitzat. 

Kiko Hernández, per la part que li toca, també s’ha afegit a aquest perdó. «Tot el nostre respecte a la comunitat gitana. Si algú s’ha sentit ofès, tota la nostra disculpa. Els tenim molt carinyo i afecte», ha comentat. 

Temes:

Sálvame