Es manté en emissió

Cuatro continua apostant per ‘Alta tensión’: grava noves entregues amb canvis en la mecànica

Christian Gálvez continuarà estant al capdavant del concurs, que també introduirà novetats al seu plató

Cuatro continua apostant per ‘Alta tensión’: grava noves entregues amb canvis en la mecànica

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Alta tensión’ tindrà una nova oportunitat a Mediaset. El grup de comunicació ha decidit continuar amb les gravacions del concurs presentat per Christian Gálvez malgrat el seu discret rendiment en els matins de Cuatro, on actualment registra dades entorn del 4% de quota de pantalla

Per elevar aquests resultats, la cadena ha anunciat una sèrie de novetats amb les quals intentarà atraure un major nombre de televidents. El format produït per Fénix Media Audiovisual introduirà canvis en la il·luminació perquè les proves siguin més visuals. A més, triplicarà la quantitat de públic a les grades del plató. 

També hi haurà modificacions importants en algunes de les proves que componen el concurs. Una d’aquestes és ‘El minuto diabólico’, que a partir d’ara es desenvoluparà en tres parts. 

Notícies relacionades

El concursant disposarà de 45 segons –que poden ser 60 en funció dels comodins obtinguts durant el joc– per resoldre tres plafons: el primer amb quatre caselles, dues de correctes i dues d’incorrectes; el segon amb vuit, de les quals també la meitat són encertades, i l’últim amb 12, de les quals set són correctes i cinc no.

‘Alta tensión’, que va fer el salt a Cuatro al setembre després d’un breu pas per Telecinco, continuarà sent una de les apostes del canal per a la seva franja matinal. El programa continuarà formant tàndem amb ‘A simple vista’, el concurs presentat per Paz Padilla que es va estrenar aquest mateix dimarts en substitució de ‘Los teloneros’, cancel·lat després d’un mes en emissió

Temes:

Cuatro