Per exposar la seva filla als mitjans

Samanta Villar arremet contra Belén Esteban: «La seva filla té dos dits més de front que ella»

La presentadora no es va tallar a l’hora de criticar la seva companya de Mediaset des de 8TV

Samanta Villar arremet contra Belén Esteban: «La seva filla té dos dits més de front que ella»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Samanta Villar es va passar fa uns dies pel programa 8maniacs, de la catalana 8tv, per participar en un debat en el qual va acabar mostrant el seu rebuig públic de Belén Esteban per la manera com ella i altres famosos han exposat els seus fills als mitjans.

«La Fiscalia de Menors va dir que els fills dels famosos són privats i no se’ls pot mostrar la cara», va assenyalar Samanta, que no es va tallar a l’esmentar la seva companya de grup: «Que Belén Esteban i qui sigui no pugui anar a plató a dir «la meva filla» o «el pare de la meva filla no sé què», perquè estàs perjudicant la teva filla fent això en públic. Ho sento molt».

Totes dues van coincidir al plató de ‘Rocío,contar la verdad para seguir viva’ i allà li va exposar la seva opinió: «Jo vaig comentar això al plató just el dia que hi havia Belén Esteban. Ho vaig fer fora, mentre érem a publicitat, i Belén em va dir: «Sí, home, ¿jo no puc venir a parlar del pare de la meva filla? Doncs és clar que ho faré. I jo vaig respondre: «Doncs no, no ho pots fer». «De fet, la mateixa filla de Belén Esteban li va dir en un moment donat «mama, deixa de parlar del papa, deixa-ho», demostrant que té dos dits més de front que Belén», va afegir Villar.

Notícies relacionades

La periodista considera que és hora que «la Fiscalia de Menors comenci a dir que el benestar del menor està per davant del litigi que tenen els pares», ja que considera «tòxic per als nens» que els pares parlin de la vida privada dels seus fills de manera pública.

No només això, Villar va llançar davant de Laura Fa, companya de Belén a ‘Sálvame’, una reflexió sobre la premsa del cor i els periodistes: «El que no hem de fer és perjudicar la gent. Igual com jo en els meus programes no intento perjudicar ningú, jo podria fer premsa del cor si no perjudiqués ningú».