Després d’un mes i mig

Cuatro cancel·la ‘Los teloneros’ i el substitueix pel nou concurs de Paz Padilla

La cadena de Mediaset estrena ‘A simple vista’ dimarts 2 de novembre a les 13:55 hores

Cuatro cancel·la ‘Los teloneros’ i el substitueix pel nou concurs de Paz Padilla
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘A simple vista’ s’estrena la setmana que ve a Cuatro per aixecar una de les seves franges més febles. El nou concurs, presentat per Paz Padilla, arrencarà el dimarts 2 de novembre a les 13:55 hores, franja ocupada durant l’últim mes i mig per ‘Los teloneros’

L’informatiu en clau d’humor presentat per Antonio Castelo i Miguel Lago, i en els últims dies també per Carme Chaparro, ha finalitzat aquest divendres al complir les expectatives d’audiència. Els presentadors s’han acomiadat, això sí, amb molt sentit de l’humor: «Estem orgullosos d’aquest programa i de vosaltres, d’aquestes cinc persones.» 

Arriba ‘A simple vista’

El gran repte d’‘A simple vista’ serà millorar els resultats d’aquesta franja, que actualment no supera el 2% de quota de pantalla. El concurs de Paz Padilla, produït per Bulldog TV, arrencarà amb un pot inicial de 50.000 euros que s’anirà incrementant diàriament. 

En cada entrega, dos concursants competeixen entre ells intentant endevinar quatre trets o peculiaritats de quatre convidats que acudeixen a plató, com el seu estat civil, professió, any de naixement, principals aficions o origen.

Notícies relacionades

Per resoldre els diferents interrogants tenen l’ajuda d’algunes pistes i tenen la possibilitat de robar-se dues vegades el torn l’un a l’altre al llarg del programa. Tots dos surten amb 60 segons i en van sumant més amb cada encert, temps que serà essencial per guanyar el pot. La quarta ronda d’aquesta fase és fonamental, ja que el concursant que sumi segons els restarà al contrincant.

Després de les quatre rondes, els contendents s’endinsen en l’última prova: el joc final, en el qual han de superar un qüestionari de cultura general relacionat amb una de les característiques dels convidats. El participant que aconsegueixi encertar les 12 preguntes dins del temps guanya i s’emporta el pot. Però si cap d’ells ho aconsegueix, el que sumi més encerts s’alça com a guanyador de la jornada i torna al concurs l’endemà.

Temes:

Cuatro