Van ser els únics

Carme Chaparro explica que ella i Màxim Huerta es van quedar sense el Gordo que va caure a Telecinco

La copresentadora de ‘Los teloneros’ va revelar aquesta anècdota de quan tots dos estaven als informatius el 1999

Carme Chaparro explica que ella i Màxim Huerta es van quedar sense el Gordo que va caure a Telecinco
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir ‘Los teloneros’ de ‘Todo es mentira’ van parlar sobre l’augment de les cues en les administracions per comprar Loteria de Nadal. Però no només augmenta el nombre de compradors, també les apostes per números determinats com la data de la nevada Filomena o l’erupció del volcà de La Palma.

Antonio Castelo va confessar que mai compra cupons. «Ni de Mediaset ni de Todo es mentira», es va vantar. «Tothom em diu, ¿I si toca, com et sentiràs?», va afegir l’humorista, que es mantenia convençut de la seva postura fins que Carme Chaparro el va interrompre: «A mi em va passar això».

La presentadora va explicar que tant ella com Màxim Huerta es van quedar sense el premi que va tocar a Telecinco el 1999, quan tots dos treballaven als informatius: «Ell estava en la delegació de València i jo a la de Barcelona. Li vaig trucar i li vaig dir ‘Compra un numeret de València i jo te’n compro un de Barcelona’. Va arribar tard, no en va comprar cap... I va tocar el Gordo. I el Max i jo vam ser els únics que no teníem cap butlleta», va explicar. De fet, va animar el seu excompany a entrar per telèfon: «Max, truca si ens estàs veient», va afegir la periodista.

Notícies relacionades

El cert és que el portal Nius ja va recordar aquest fet. El 22 de novembre del 99, alguns reporters d’Informativos Telecinco buscaven els afavorits del Sorteig de Nadal quan rebien la notícia que els premiats havien sigut ells. Aquell any el Gordo (65.379) va caure íntegrament a Elx, on hi havia ubicada la delegació valenciana d’Atlas (Informativos Telecinco). El gerent havia comprat 100 dècims d’aquest número i els havia repartit entre els companys de la cadena. En total, 3.000 milions de les antigues pessetes repartides entre els treballadors.

«Begoña Chamorro, presentadora llavors de l’informatiu regional a Madrid, no podia aguantar el riure en directe mentre informava del començament de les vacances escolars de Nadal, mentre el seu company Juan Ramón Lucas i la resta de l’equip, al darrere, ho celebraven ballant la conga», revelaven a la web.