Ataca Isa P.

Kiko Hernández torna a ‘Sálvame’ tres setmanes després d’haver anunciat seu descans

El col·laborador va comunicar que deixava temporalment el programa, però ahir hi va tornar

Kiko Hernández torna a ‘Sálvame’ tres setmanes després d’haver anunciat seu descans
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Kiko Hernández anunciava fa només tres setmanes que deixava temporalment ‘Sálvame’ després de la mort d’una amiga seva que s’afegia a la de Mila Ximénez fa uns mesos. El col·laborador explicava que necessitava «descansar», tot i que la seva pausa ha sigut més breu que la d’altres companys en altres ocasions.

«Entendreu que li doni una benvinguda especial al meu Kiko», va expressar ahir Carlota Corredera al començament del programa mentre li estenia una mà el tertulià. Al tornar no li van fer cap entrevista íntima ni es van endinsar en els motius del seu descans i tornada. La presentadora es va limitar a preguntar: «¿Estàs millor? Tothom ha estat molt preocupat».

«Gràcies a tothom. No he contestat a ningú com sempre. He apagat el mòbil i el vaig encendre ahir», explicava Hernández, que ràpidament tornava a la càrrega, ara contra Isa P. després de la seva última entrevista al ‘Deluxe’.

Notícies relacionades

«Isa explica el que li dona la gana quan li dona la gana. Per exemple, trucades a hores intempestives, a aquest senyor que no es preocupa per tu, que no t’abraça, que no sé què...Trucades a hores intempestives dient-li: ‘germà, germà, que tinc un problema molt gros, vine a casa, que em mataran», va afirmar el col·laborador.

«Kiko Rivera va deixar els seus fills a casa, hi va anar corrent i de sobte a l’arribar a casa es va trobar que Asraf i Chabelita discutien sobre qui havia de sortir aquella nit a prendre una copa. Poso aquest exemple perquè després diuen que no es preocupa per ella. Expliquem-ho tot. El teu germà està pendent de tu les 24 hores al dia i els set dies de la setmana», va afegir.

Temes:

Sálvame