També són protagonistes

HBO Max prepara ‘Pobre Diablo’, una sèrie d’animació creada per Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla

Ignatius Farray, Gakian i Verónica Forqué completen el repartiment de veus de la producció

HBO Max prepara ‘Pobre Diablo’, una sèrie d’animació creada per Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla

HBO Max

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

HBO Max ha anunciat aquest dilluns la producció de la seva primera sèrie d’animació espanyola dirigida a un públic adult. Es tracta de ‘Pobre Diablo’, una creació de Miguel Esteban, Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla que arribarà al llarg del pròxim 2022 a la plataforma de ‘streaming’. 

Durant l’esdeveniment de presentació d’HBO Max, que demà aterra a Espanya i en altres territoris d’Europa, s’ha desvetllat que la primera temporada de ‘Pobre Diablo’ estarà formada per vuit episodis de 20 minuts de durada. Buendía Estudios és la productora de la sèrie, l’animació de la qual anirà a càrrec de l’estudi granadí Rockyn Animation. 

‘Pobre Diablo’ explica la història de Stan, un xaval normal i corrent tret de pel fet que és l’Anticrist. Amb 665 mesos complerts, només en queda un perquè es compleixi la profecia i hagi de complir el seu destí: sumir la humanitat en l’horror i el caos. No obstant, el seu principal objectiu és cantar i ballar en un musical de Broadway.

Joaquín Reyes interpreta Stan, mentre que Ernesto Sevilla es fica al paper de Mefisto, un gat demoníac hedonista i vividor addicte a qualsevol droga i el treball del qual consisteix a comprar ànimes, i a més és el padrí de Stan. Completen el repartiment de veus, entre d’altres, Ignatius Farray, com a Satanàs; Gakian, com a Samael, una diable especialitzada en possessions, i Verónica Forqué com a Rose.

Notícies relacionades

Miguel Salvat, productor executiu d’HBO Max, ha afirmat que «tots coneixem persones que han hagut de prendre la decisió d’unir-se al negoci familiar o seguir els passos dels seus pares». ‘Pobre Diablo’ porta això «a l’extrem» d’una manera «molt divertida», segons les seves paraules. 

La sèrie està escrita per Miguel Esteban, que també exerceix de director, juntament amb Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla. Està coescrita per Helena Pozuelo i compta amb Miguel Salvat i Antonio Trashorras com a productors executius per part d’HBO Max. Ignacio Corrales, David Troncoso i Sonia Martínez són productors executius per part de Buendía Estudios.

Temes:

HBO