DEP

Mor l’actriu Laura Frenchkiss (‘Veneno’) als 66 anys

Ho ha confirmat la productora de Los Javis a les seves xarxes socials

Mor l’actriu Laura Frenchkiss (‘Veneno’) als 66 anys

Atresplayer Premium

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Laura Frenchkiss ha mort als 66 anys d’edat segons ha confirmat a través de les seves xarxes socials Suma Content, la nova productora de Javier Ambrossi i Javier Calvo. La intèrpret va encarnar Rocío, una de les amigues de Cristina La Veneno, a la sèrie ‘Veneno’ d’Atresplayer Premium.

El seu personatge va intervenir en un total de quatre episodis de la ficció creada pels Javis i produïdes per Buendía Estudios i Suma Latina. Les seves aparicions solien ser al costat d’Isabel Torres, que interpretava Cristina en l’última etapa de la seva vida. De fet, el seu personatge era clau a la sèrie perquè Valeria pogués donar forma al llibre de La Veneno.

Notícies relacionades

L’actriu gaudia de gran popularitat a Torremolinos, localitat en la qual exercia com a vedet. Estava considerada com una icona LGTB perquè les seves primeres actuacions es van produir en l’última època del franquisme, al principi dels anys 70. Igual com ho feia el seu personatge a ‘Veneno’, ella també va exercir la prostitució al parc de l’Oest al costat de l’autèntica Cristina, en la dècada dels 90.

De fet, Los Javis han sigut dels primers a reaccionar a aquesta mort amb paraules de carinyo i agraïment a l’actriu, assegurant que era «la més divertida, treballadora i bona. Una meravellosa artista i companya».

Temes:

Sèries