Nou projecte

Samantha Hudson protagonitzarà un especial de Nadal a Atresplayer Premium produït per Los Javis

La plataforma prepara ‘Una Navidad con Samantha Hudson’ al costat de la productora Suma Content

Samantha Hudson protagonitzarà un especial de Nadal a Atresplayer Premium produït per Los Javis
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Samantha Hudson protagonitzarà el seu propi especial de Nadal a Atresmedia. Després del seu pas per ‘Masterchef Celebrity’, l’artista continuarà vinculada al món televisiu amb un projecte per a Atresplayer Premium. La plataforma prepara un especial per a Nadal de la mà de Suma Content, la nova productora capitanejada per Javier Calvo i Javier Ambrossi

El primer projecte de Los Javis al capdavant d’aquesta companyia serà ‘Una Navidad con Samantha Hudson’, un programa definit com «un conte de Nadal musical» que proposa obrir les portes a l’‘underground’ i el travestisme local. Serà un contingut «insòlit al nostre país» que proposa «fer caure barreres al costat del talent de l’actriu, que s’ha convertit en una icona per al col·lectiu LGTBI. 

‘Una Navdad con Samantha Hudson’, que serà el primer especial original d’Atresplayer Premium per a aquelles dates, compta amb Montse García, Javier Calvo i Javier Ambrossi en la producció executiva. El format es començarà a gravar en els pròxims dies, segons informa Atresmedia. 

Sinopsi d’‘Una Navidad con Samantha Hudson’

Després de la sobtada mort de l’amor de la seva vida i la mala gestió de la fama, Samantha Hudson oblida la seva consciència de classe i comença a comportar-se com una burgesa tirana digna de fulletó dels vuitanta. Chelo, la seva fidel mànager, és l’única que aguanta la diva ‘trash’. 

Notícies relacionades

Samantha oblida a poc a poc els seus humils orígens. La noia atrevida i espaterrant que va fer emmudir el món al crit de ‘maricon’, es troba cada vegada més sola enmig de la bullícia nadalenca. Aquella nit, amb motiu de l’especial televisiu i estacional que protagonitzarà, molts ultres salten al carrer al crit de llibertat perquè Samantha no taqui amb la seva diversitat una cosa tan sagrada i tradicional com el Nadal. 

Gràcies a un ‘make-over’ extrem, Samantha rebrà la visita de tres fantasmes que la faran recordar qui va ser, qui és i qui pot arribar a ser. Ara bé, el més probable és que aquestes tres visites no siguin les úniques. Com qualsevol nit amb Samantha, mai saps el que pot passar. I més si és Nadal.