Representant espanyol

TVE estrena ‘Reír’, la cançó optimista de Levi Díaz per a Eurovisió Júnior 2021

El programa ‘Mejor contigo’ ha sigut l’elegit per presentar el tema que representarà Espanya en la 19 edició del certamen infantil

TVE estrena ‘Reír’, la cançó optimista de Levi Díaz per a Eurovisió Júnior 2021
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE ha estrenat aquest matí ‘Reír’, la cançó amb què Levi Díaz representarà Espanya al Festival d’Eurovisió Júnior 2021, que se celebrarà el 19 de desembre a París. La cadena aposta per un tema pop amb un missatge optimista com a successor de Soléa, que va quedar tercera l’any passat amb ‘Palante’.

El jove de 13 anys ha anat aquest matí al programa ‘Mejor contigo’ per presentar aquesta cançó, amb què vol «llançar un missatge d’alegria». El tema està compost per David Roma, compositor i productor de cançons de Rosana, India Martínez, David Bisbal, Luis Fonsi, Axel, Jedet, Colectivo Panamera, Belén Pasqualini, entre d’altres.

«Es diu que els nens són l’esperança d’un món nou, d’un món millor. Tots els nens han de riure, ballar, somiar i, ningú millor que ells per començar avui a forjar aquell futur ple de colors, brillant i lluminós, que allotgi els seus somnis fets realitat», apunta l’autor.

«‘Reír’ és una oda a l’esperança. Els seus versos uneixen les veus d’una generació que ha vingut per canviar les coses. Que creu en l’amor, la humanitat i els seus somnis», assenyala el compositor sobre aquest tema que Levi defensarà. Quant a la producció artística, ‘Reír’ reuneix «sons de percussió del món i instruments llatins, enllaçats amb l’electrònica i el pop més europeu. Una cançó eclèctica, plena de color, força i originalitat, amb un crescendo instrumental que abraça els versos en què Levi anima a fer realitat els nostres somnis», explica la cadena en una nota.

19 països a Eurovisió Júnior 2021

Notícies relacionades

Després del sotrac de l’anterior edició a causa de la pandèmia, el festival júnior es recupera aquest any i torna a comptar amb 19 països participants (davant els 12 del 2020). Aquests són Espanya, l’amfitriona França i Albània, Alemanya, Armènia, Azerbaidjan, Bulgària, Geòrgia, Itàlia, Irlanda, el Kazakhstan, Macedònia del Nord, Malta, els Països Baixos, Polònia, Portugal, Rússia, Sèrbia i Ucraïna.

Amb París engalanada amb la decoració nadalenca i sota el lema #Imagine, infants amb edats compreses entre els 9 i 14 anys competiran a La Seine Musicale, un centre d’arts escèniques ubicat a Île Seguin a la vora del riu Sena, que acollirà l’escenari d’Eurovisió Júnior 2021.