Difícil comiat

María Patiño acaba ‘Socialité’ entre llàgrimes: «¿Estàs rient o plorant?»

La presentadora no ha pogut contenir les llàgrimes en els últims minuts del programa

María Patiño acaba ‘Socialité’ entre llàgrimes: «¿Estàs rient o plorant?»

Socialité

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Surrealista, amb aquest adjectiu es podrien definir a la perfecció els últims minuts de ‘Socialité’, protagonitzats per una María Patiño que, entre llàgrimes, ha sigut gairebé incapaç de continuar amb el programa.

La presentadora estava parlant de la família Rivera i al tornar d’un vídeo havia de donar pas a la reportera Laura Roige perquè expliqués les últimes declaracions de Kiko Rivera. No obstant, Patiño ha començat a plorar mentre assegurava que «ho estic passant fatal».

Llavors la presentadora no ha pogut contenir el riure mentre no parava de plorar, amb la qual cosa ha deixat tant la reportera com els espectadors sorpresos pel que estava passant. Al veure que era incapaç de continuar amb el programa, ha donat pas a la reportera perquè introduís ella mateixa el tema.

Notícies relacionades

El motiu del seu riure no era cap altre que el vídeo que Kiko Rivera protagonitzaria a continuació. En aquest fragment, el DJ apareixia en un directe d’Instagram malparlant de la cadena i la periodista que estava fent guàrdia a casa seva. No obstant, aquest no ha sigut el motiu que ha generat les rialles de la presentadora.

En un moment donat, se sentia un gos de fons al qual el fill d’Isabel Pantoja feia callar. El moment còmic s’ha produït quan la seva dona, Irene Rosales, intervenia des de la llunyania per dir-li «calla tu». Al concloure el vídeo, María reapareixia en pantalla una mica més calmada però ha tornat a riure ràpidament al repetir el «calla tu» que Irene deia al seu marit, donant a entendre que aquest era el motiu del seu riure.