A ‘LaSexta Noche’

Almeida considera vàlides les esbroncades a Pedro Sánchez: «És el sentir del carrer»

L’alcalde de Madrid també va defensar la ciutat de la discriminació que pateix

Almeida considera vàlides les esbroncades a Pedro Sánchez: «És el sentir del carrer»

laSexta Noche

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, es va asseure al costat de José Yélamo a ‘LaSexta Noche’ per parlar sobre els últims moviments polítics del territori. Aquesta intervenció va deixar un missatge molt clar per la seva banda, en el qual va justificar les esbroncades que Pedro Sánchez va rebre durant la desfilada del Dia de la Hispanitat i va defensar Madrid de la discriminació que pateix per part del govern central.

El presentador va assegurar que el fet «que s’insulti el President del Govern» està justificat pel discurs d’atacs que Pablo Casado li dirigeix constantment. Almeida, per la seva banda, va assegurar que aquest rebuig es deu «al sentir del carrer». També va puntualitzar que no només ha sigut criticat a Madrid, «també en altres llocs».

A més, va voler recordar que durant el Govern del Partit Popular en el passat, ells també han patit aquestes reivindicacions. Si bé és cert que després va assegurar que preferiria que aquestes «no tinguessin lloc el 12 d’octubre» perquè no és agradable «des del punt de vista institucional», ja que és una jornada en què tots haurien d’estar units.

Notícies relacionades

Tampoc va desaprofitar l’ocasió per llançar una crítica al Govern: «Mirar de negar que això obeeix al sentir del carrer i intentar identificar-ho amb el fet que nosaltres des del centre dreta només esbronquem els presidents d’esquerra... S’hauria de plantejar per què hi ha aquests xiulets i esbroncades quan visita diferents llocs d’Espanya».

Finalment, va fer al·lusió a les polèmiques respecte a la fiscalitat de la Comunitat de Madrid, assegurant que la capital ha quedat «notablement perjudicada» des que Sánchez va arribar al poder: «Un català s’emporta en inversions un 85% més per càpita que un madrileny», un fet que va qualificar de «vexatori».