Nova pulla al president

Ana Rosa, sobre Sánchez: «No pot sortir al carrer, és un personatge molt antipàtic per a la societat»

La presentadora de Telecinco ha deixat un encàrrec per al líder de l’Executiu al seu programa

Ana Rosa, sobre Sánchez: «No pot sortir al carrer, és un personatge molt antipàtic per a la societat»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Rosa Quintana ha finalitzat la setmana amb una dura reflexió sobre Pedro Sánchez. Aquest divendres, els col·laboradors del magazín matinal de Telecinco han debatut sobre l’acord al qual han arribat el PSOE i el PP per a la renovació del Tribunal Constitucional, el Tribunal de Comptes, el Defensor del Poble i l’Agència de Protecció de Dades. Una notícia que la presentadora ha aprofitat per deixar un nou encàrrec al president del Govern

A la taula política del programa, la periodista ha assegurat que aquest moviment es tracta d’«un canvi de pell» per al PSOE. «Ja tindrem temps de parlar-ho», ha apuntat mentre els col·laboradors la pressionaven perquè compartís la seva teoria. Ana Rosa no s’ha fet de pregar i ha disparat contra el líder de l’Executiu. 

Notícies relacionades

«Sánchez no pot sortir al carrer. No ho dic pel 12 d’octubre, sinó en general», ha assegurat la presentadora. Al seu judici, s’ha convertit en «un personatge molt antipàtic de la societat». «Per això ha fet uns canvis amb altres persones més dialogants i ara aquest acord», ha opinat. 

Ana Rosa ha insistit que Sánchez pretén donar «una altra imatge» perquè «estava perdent vots». «Bé, aquesta és la meva opinió. Dels Pressupostos, opineu vosaltres», ha dit als tertulians.