Exclusiva YOTELE

HBO Max prepara un programa musical amb actuacions i entrevistes

La nova plataforma estarà disponible a Espanya a partir del 26 d’octubre

HBO Max prepara un programa musical amb actuacions i entrevistes
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

HBO arrenca una nova etapa a Espanya el pròxim 26 d’octubre. Amb el llançament de la nova HBO Max es mantindrà la seva aposta per la producció de sèries a Espanya i començarà a apostar per continguts de no ficció, entre els quals es troba un espai musical, segons ha conegut en exclusiva YOTELE

Fa mesos que la plataforma produeix aquesta nova aposta que comptarà amb Miquel Corral, director de Cadena Dial i Radiolé, com a mestre de cerimònies. Diferents artistes i grups molt coneguts actuaran davant un públic seleccionat i seran entrevistats pel presentador, per conèixer aspectes desconeguts fins ara de la seva trajectòria vital i professional. 

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, les gravacions s’estan desenvolupant des de fa diversos mesos i la seva estrena podria ser un dels primers que es portarien a terme en HBO Max, que també tenen altres formats d’entreteniment en desenvolupament.

HBO Max arriba el 26 d’octubre

Notícies relacionades

HBO Max va presentar a principis d’octubre les principals apostes del seu catàleg, que per primera vegada a Europa reunirà en un mateix lloc sèries originals de Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network i Max Originals. La plataforma estarà disponible a partir del dimarts 26 d’octubre.

En un esdeveniment davant els mitjans va mostrar el primer avenç de ‘La casa del dragón’, l’esperat ‘spin-off’ de ‘Joc de trons’, així com un primer cop d’ull a la tercera temporada de ‘Succession’ (18 d’octubre) i ‘El Pacificador’ (2022). A més, Sarah Jessica Parker va revelar que ‘And Just Like That...’ –la seqüela de ‘Sexo en Nueva York’– arribarà al desembre.

Temes:

HBO