A Amazon Prime Video

Silvia Abril i Carolina Iglesias presentaran la segona temporada de ‘LOL: si te ríes pierdes’

Les humoristes substitueixen Santiago Segura al capdavant del concurs

Silvia Abril i Carolina Iglesias presentaran la segona temporada de ‘LOL: si te ríes pierdes’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La segona temporada de ‘LOL: si te ríes pierdes’ arribarà a Amazon Prime Video amb importants novetats. Silvia Abril i Carolina Iglesias agafen el relleu de Santiago Segura per posar-se al capdavant de la nova entrega del format, que s’estrenarà al llarg del pròxim 2022 a la plataforma. 

D’aquesta manera, Silvia Abril passarà de ser concursant a presentadora: «Participar en la primera temporada va ser un luxe per a mi, és un dels millors programes d’entreteniment en què he participat i estic molt agraïda». 

«Tenir l’honor de presentar la segona temporada és una cosa que no m’esperava en absolut i que em sembla un regal de justícia, després del suplici de no poder riure durant els sis episodis, pensar que puc reconciliar-me i fer-ho sense mesura és un acte de justícia divina», diu fent broma la humorista. 

Carolina Iglesias, que triomfa amb el ‘podcast’ ‘Estirando el chicle’, explica que és un projecte molt il·lusionant per a ella: «Vaig disfrutar com a espectadora la primera temporada i participar en la segona serà una bomba, hi ha molts canvis i sorpreses. És un honor, tot i que costarà no riure amb la persona més graciosa d’Espanya al costat». 

Així és ‘LOL: si te ríes pierdes’

Notícies relacionades

La segona tanda del programa, produïda de nou per Banijay Iberia i amb Miguel Martín com a ‘showrunner’, tornarà a reunir els millors mestres dels monòlegs, les imitacions, l’humor físic i la improvisació, entre altres modalitats, i oferirà a l’audiència una hilarant competició en la qual és tan important mantenir-se seriós com desencadenar les rialles dels adversaris

Tot val en aquest programa excepte una cosa: si rius, perds. L’últim còmic que mantingui la compostura durant les sis hores que dura el repte aconseguirà la victòria i rebrà el gran premi de 100.000 euros que podrà donar a la causa benèfica de la seva elecció.