A ‘El intermedio’

Jordi Évole pateix un altre atac de cataplexia davant Wyoming: «Em fotràs el programa»

El periodista ja va patir un atac de la malaltia que pateix anteriorment

Jordi Évole pateix un altre atac de cataplexia davant Wyoming: «Em fotràs el programa»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jordi Évole ha tornat a patir un altre atac de cataplexia en directe. El presentador de La Sexta va acudir ahir de visita a ‘El intermedio’ per promocionar la tornada del seu programa amb una entrevista a Iván Redondo. Finalment, entre bromes i bromes de Wyoming, el periodista va acabar amb els braços recolzats a la taula.

Tot començava arran dels acudits del presentador, amb ell rient sense parar. «Però, ¿per què em faltes al respecte?», va preguntar de manera còmica Évole. Wyoming va respondre fent al·lusió a l’efecte que li produeix el riure al seu company de cadena: «I jo m’he d’estar callat perquè em diuen que et donaré un espant, és molta responsabilitat».

«No em porteu nens bombolla, cony», es va queixar el presentador, amb la qual cosa Évole va esclatar a riure i va patir l’atac de cataplexia. «Jordi, em fotràs el programa», va dir Wyoming, que va tornar a fer broma: «¡Que entri el Samur!». El presentador va acabar acomiadant el programa amb Évole reclinat sobre la taula.

Notícies relacionades

Després de l’emissió, Évole tranquil·litzava amb un missatge a Twitter: «Estic bé. Wyoming m’ha fet el boca a boca. Tot controlat. ¡Una abraçada per a tothom!».

No és la primera vegada que Jordi Évole pateix un dels seus atacs en directe. Ja li va passar a ‘El intermedio’ i en una posterior visita a ‘El hormiguero’, on va explicar el que li passava: «És un derivat de la narcolèpsia i és una malaltia en la qual, de vegades, quan rius, perds el to muscular. Em medico, però com que em fas molta gràcia des de sempre...».

Temes:

Jordi Évole