Importants novetats

‘Alta Tensión’ estrena prova de repesca després d’arribar als 200.000 euros en el pot

El concursant que menys diners acumuli s’enfrontarà a un nou repte en el qual se li donarà l’oportunitat de tornar al programa

‘Alta Tensión’ estrena prova de repesca després d’arribar als 200.000 euros en el pot

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Alta tensión’ incorporarà importants novetats a partir de les entregues de la setmana vinent. El concurs presentat per Christian Gálvez a Cuatro estrenarà una nova prova en la mecànica amb l’objectiu de repescar el participant que fins ara quedava eliminat cada dia. 

Després de l’acabament de ‘Busco Pareja’, la quarta prova del programa, el jugador que menys diners tinguin acumulat al seu marcador s’enfrontarà a un nou plafó amb nou respostes, de les quals set seran correctes i dues errònies, i tindrà 45 segons per determinar les set correctes amb una única possibilitat d’error. Si ho aconsegueix podrà tornar, però si falla quedarà eliminat definitivament. 

Notícies relacionades

Aquesta important novetat en la seva mecànica es produeix després que el pot d’‘Alta tensión’ hagi arribat a una nova xifra rodona. Per ser més exacte, després de 37 programes sense entregar-lo, el premi acumulat per al concursant que superi ‘El minuto diabólico’ ja supera els 200.000 euros.

Aquesta nova prova també arriba quan aquesta nova etapa d’‘Alta tensión’ a Mediaset està a punt de complir dos mesos de vida. Des del passat 13 de setembre, el format presentat per Christian Gálvez s’emet de dilluns a divendres a la franja de migdia de Cuatro (12.45 hores), i és el predecessor de ‘Los teloneros’ (13.45 hores), l’informatiu d’humor presentat per Antonio Castelo i Miguel Lago.

Temes:

Cuatro