Després de dos mesos com a concursant

Sofía Álvarez guanya el premi de ‘Pasapalabra’ després de 62 programes: així ha sigut el moment

La psiquiatra diu adeu al concurs d’Antena 3 després de completar ‘El Rosco’ i emportar-se 466.000 euros

Sofía Álvarez guanya el premi de ‘Pasapalabra’ després de 62 programes: així ha sigut el moment

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Sofía Álvarez acaba d’entrar en la història de ‘Pasapalabra’en el nostre país. Després de complir més de dos mesos des de la seva arribada com a participant, el concurs d’Antena 3 ha entregat aquest dijous el seu premi de 466.000 euros a la psiquiatra basca després d’encertar correctament les 25 paraules que componien el seu mític ‘rosco’.

Responent la paraula ‘Herrmann’ a la lletra H al ser preguntada pel cognom del compositor autor de la banda sonora de la pel·lícula ‘El hombre que vendió su alma’, la concursant ha aconseguit emportar-se el segon premi important de l’actual etapa del format presentat per Roberto Leal després de protagonitzar un igualat últim duel amb Marco Antonio, que també li quedava una paraula per aconseguir el premi.

Notícies relacionades

Durant la seva estada a ‘Pasapalabra’, Sofía Álvarez‘Pasapalabra’, ha guanyat els seus contrincants en 26 ocasions, ha empatat 18 vegades, ha encertat 1.363 paraules en total a ‘El Rosco’ i ha superat 18 cadires blaves. Tot això en els 62 programes que ha necessitat per aconseguir emportar-se el premi.

EN ELABORACIÓ