Ven fum

‘Sálvame’ pren el pèl als espectadors: recorre a la prostitució i involucra un torero per augmentar l’audiència

‘Sálvame’ pren el pèl als espectadors: recorre a la prostitució i involucra un torero per augmentar l’audiència
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Quan falten tres dies per a tancar el mes, Telecinco segueix per sota d’Antena 3 al rànquing d’audiències. La cadena de Mediaset acumula el 13,6% davant el 14% del seu rival, una diferència de quatre dècimes que no s’està posant gens bé als despatxos de Fuencarral. 

Malgrat que és pràcticament impossible una remuntada, el grup de comunicació no es dona per vençut i està disposat a fer tot el que estigui a les seves mans per donar la volta a aquesta situació. Si es compleixen les previsions, la cadena d’Atresmedia lideraria per segon mes consecutiu, després de trencar a l’agost l’hegemonia de Telecinco 35 mesos més tard. 

El nerviosisme de Telecinco ha quedat latent durant la tarda d’aquest dilluns, 27 de setembre. ‘Sálvame’ ha tornat a recórrer a un tema molt delicat, el de la prostitució, per donar una empenta a les dades del programa i, per tant, a les de la cadena. 

El format de La Fábrica de la Tele ha estat encebant durant tota l’emissió la identitat d’un torero casat que visitaria locals de prostitució. «¿Qui és el famós torero que freqüenta habitualment locals de llumetes?», ha pogut llegir-se en pantalla en diverses ocasions. 

Notícies relacionades

No obstant, el programa de Jorge Javier Vázquez ha venut fum per enèsima vegada i no ha revelat el nom de la persona que ha centrat la major part dels seus continguts d’aquest dilluns. D’aquesta manera, ha tornat a prendre el pèl als seus espectadors, molts d’ells ja acostumats al ‘modus operandi’ del format.

Aquesta tàctica se suma als moviments que ha fet Telecinco durant l’última setmana per remuntar les audiències. A més d’eliminar ‘Madres’ de la nit de dimarts, aquest diumenge va anunciar l’entrada d’Adara Molinero a ‘Secret Story’ per impulsar els números del ‘reality show’.

Temes:

Sálvame