S’està recuperant

Jorge Cadaval, de Los Morancos, operat d’urgència per un còlic nefrític

El duo còmic va haver de suspendre l’actuació que tenia prevista a Sanlúcar de Barrameda

Jorge Cadaval, de Los Morancos, operat d’urgència per un còlic nefrític

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El divendres 24 de setembre, Los Morancos tenien previst portar el seu espectacle ‘El desfase’ a Sanlúcar de Barrameda (Cázdiz), però aquell mateix dia es va anunciar la cancel·lació de l’esdeveniment «per malaltia d’un dels artistes». A causa de l’enrenou generat, Jorge Cadaval ha gravat un vídeo per tranquil·litzar els fans del duo còmic i aclarir el que havia passat.

Segons ha revelat, aquell mateix dia va patir un greu problema de salut pel qual va haver de ser operat d’urgència. «El responsable en soc jo. Em va agafar un còlic nefrític que no us n’imagineu el mal. No tenia una pedreta, tenia la casa sencera d’Els Picapedra al ronyó», comenta al seu compte d’Instagram. 

Notícies relacionades

Sense perdre el sentit de l’humor, el sevillà dona més detalls sobre aquest contratemps de què, afortunadament, ja s’està recuperant: «Em van ingressar a l’hospital, em van operar i em van treure la pedra. Em van intervenir per la part del penis, per allà va entrar tot. No sabia que en això tan estret hi cabia tanta cosa». 

«Em van treure la pedra amb un làser, com a La guerra de les galàxies», fa broma Jorge Cadaval, que està prenent antibiòtics i un munt de medicines» per poder estar al cent per cent tan aviat com pugui. A més, aprofita la gravació per donar les gràcies a tot el personal de l’Hospital Infanta Luisa de Triana: «Es van portar amb mi meravellosament».