Una setmana a l’illa

Silvia Intxaurondo s’acomiada de La Palma amb unes paraules emotives: «És un orgull ser la seva televisió»

La presentadora es va traslladar a l’illa dilluns passat per retransmetre en directe l’erupció de Cumbre Vieja

Silvia Intxaurondo s’acomiada de La Palma amb unes paraules emotives: «És un orgull ser la seva televisió»
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

L’erupció del volcà Cumbre Vieja de La Palma és la notícia més destacada de la setmana. Això ha provocat que molts dels principals presentadors fessin les maletes per informar del que passava a l’illa des d’allà mateix i ara, alguns d’ells comencen a tornar al plató, com Silvia Intxaurrondo i l’equip de ‘La hora de La 1’

Notícies relacionades

La presentadora del programa matinal de La 1, juntament amb Marc Sala, es va acomiadar dels espectadors aquest divendres volent agrair tots els qui han fet possible la cobertura especial aquesta setmana: «Creix una pluja de cendra sobre l’extraordinari equip que aquesta fent possible aquesta retransmissió». 

Silvia Intxaurrondo ha volgut visibilitzar el sofriment dels habitants de La Palma i evidenciar l’ajuda que han ofert a l’equip de La 1 amb unes paraules emotives: «Gràcies a tots els afectats de La Palma, tant veïns com comerciants, que ens han seguit amb el cor en suspens. Gràcies». «És un orgull ser la seva televisió», ha expressat abans d’acomiadar-se i fer cap a Madrid per continuar presentant l’espai que fa des de fa unes setmanes.