Fitxatge

‘Secret Story’ rep un nou concursant bomba: «Ho revolucionarà tot»

El programa de Telecinco rebrà el nou habitant diumenge a ‘La noche de los secretos’

‘Secret Story’ rep un nou concursant bomba: «Ho revolucionarà tot»
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

‘Secret Story’ fa un gir radical aquesta setmana per intentar millorar les dades d’audiències aconseguides des de l’estrena. El ‘reality’ de Telecinco revelarà aquest diumenge a ‘La noche de los secretos’ el nom d’un nou concursant que s’haurà d’integrar al grup de participants.

La mateixa cadena ja promociona l’arribada d’un habitant més a ‘La casa de los secretos’. Durant l’entrega presentada per Jordi González es donarà a conèixer el nom del famós que es convertirà en concursant oficial: «Arriba per revolucionar-ho tot», anuncia l’espot que ja s’emet.

Notícies relacionades

Al llarg de la nit es produirà una videotrucada amb el nou participant que entrarà a la casa amb una missió, els detalls de la qual s’aniran coneixent a partir de diumenge.

A l’entrega també es revelaran nous secrets davant els concursants, de manera que s’ampliaran les seves possibilitats d’apostar pels participants que els mantenen ocults i s’anunciarà el secret que ocultava Edmundo Arrocet, segon participant a abandonar el concurs, que serà present al plató amb els col·laboradors.