Protagonitza la promo... I no el programa

Pablo Iglesias, com El Gran Lebowski, anuncia la tornada de ‘Lo de Évole’: «M’agrada anar a la perruqueria»

El que va ser líder d’Unides Podem i exvicepresident del Govern reapareix en aquest espot del programa de La Sexta

Pablo Iglesias, com El Gran Lebowski, anuncia la tornada de ‘Lo de Évole’: «M’agrada anar a la perruqueria»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Parodiant la pel·lícula dels 90 ‘El Gran Lebowski’, Pablo Iglesias ha reaparegut a la televisió per protagonitzar la promo de la tornada de ‘Lo de Évole’ a La Sexta. L’espai que condueix el català torna amb una primera entrevista que durant l’espot es va descobrint a poc a poc.

«M’encantaria entrevistar algú que conegués tots els secrets d’aquest Govern». Que hi hagi estat dins, que hagi tingut fil directe amb Pedro Sánchez, que hagi participat de les decisions importants, de la moció de censura, el pacte amb Podem, que sigui odiat per uns, estimat per altres... i que se n’hagi anat fa poc. Que tingui ganes de criticar, estirar la manta, salseig...», expressa Jordi Évole mentre es mostren les imatges d’Iglesias.

Notícies relacionades

«¿Saps qui és, no?», pregunta el presentador. Després d’això, apareix Iglesias, amb un bolo a la mà, per anunciar contra tot pronòstic: «Iván Redondo». I és que serà Redondo (l’altre vicepresident, retola ‘Lo de Évole’) l’encarregat d’obrir temporada i no Iglesias, tot i que les imatges poguessin dir el contrari.

La promo acaba amb una conversa d’allò més curiosa entre tots dos: «Dels petits plaers que he guanyat, el que més m’agrada és anar a la perruqueria. Que et tallin els cabells a navalla, que et posin oliet a la barba...», diu l’exlíder de Podem. «Que pesat que estàs», li diu el presentador.