Canvis de graella

Telecinco retarda els inicis d’‘El pueblo’ i ‘Madres’ en favor de ‘Secret Story’ i ‘La última tentación’

Malgrat avançar l’inici del seu ‘prime time’, la cadena acabarà les ficcions més tard

Telecinco retarda els inicis d’‘El pueblo’ i ‘Madres’ en favor de ‘Secret Story’ i ‘La última tentación’

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Aquesta setmana, Telecinco començava una nova estratègia de programació que consistia a avançar les seves ofertes estel·lars a les 20.00 hores, un canvi en la seva manera d’emetre continguts amb què assegurava que també aquestes ofertes acabarien més aviat. Ara, només una setmana després, portarà a terme una sèrie de canvis a la seva graella que es contradiuen.

Dilluns, el nou capítol d’‘El pueblo’ veurà com el seu inici es retarda 25 minuts i comença les 23.15 hores en favor de l’estrena del debat de ‘La última tentación’, que s’allargarà fins aquella hora, moment en què farà el salt a Cuatro. Sembla que el 10,3% que va tenir l’estrena de la seva segona temporada no han sigut suficients per a la cadena.

Més perjudicada resulta ‘Madres’, que retarda l’emissió més de mitja hora i arrenca ara a les 23.30 hores. L’estrena dels seus nous episodis es van quedar la setmana anterior en un breu 5,1%; per tant, la cadena allargarà l’emissió de ‘Secret Story: el la cuenta atrás’, que ara farà el salt a Cuatro 35 minuts més tard.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, aquest avenç de les ofertes estel·lars no és més que una ampliació extra de ‘Secret Story’, que també emet programa entre les 20.00 i les 21.00 hores, tret dels divendres. No obstant, Telecinco sí ha complert en part la seva promesa d’acabar abans les seves ofertes estel·lars, ja que les dues gales del ‘reality’ emeses aquesta setmana han acabat mitjana hores abans, entorn de la 1.20 de la matinada.

També es pot remarcar que fa més d’un any que les dues sèries perjudicades estan disponibles a ‘Amazon Prime Video’. De fet, la plataforma de ‘streaming’ ja es prepara per a l’estrena de la tercera temporada de ‘Madres’ mentre Telecinco encara no ha acabat la primera. Respecte a ‘El pueblo’, aquesta està ja gravant la que serà la tercera temporada.

Temes:

Telecinco Mares