A les 22.05 hores

Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska seran ‘Els àngeles de Charlie’ a La 1 de TVE

Quan un jove enginyer crida l’atenció sobre una perillosa tecnologia, els àngels són cridats a l’acció, arriscant-se les vides

zentauroepp51090186 mas periodico angles de charlie  kristen stewart   ella bali191128135641

zentauroepp51090186 mas periodico angles de charlie kristen stewart ella bali191128135641 / NADJA KLIER

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22.05 hores, una nova projecció d’‘Els àngels de Charlie’. Dirigida per Elizabeth Banks l’any 2019, la pel·lícula està protagonitzada per Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Patrick Stewart, Elizabeth Banks, Sam Claflin, Luis Gerardo Méndez, Djimon Hounsou, Jonathan Tucker, Hailee Steinfeld, Lili Reinhart, Noah Centineo i Monique StaTeena, entre d’altres.

Els àngels de Charlie sempre han proporcionat serveis de seguretat i investigació a clients privats, i ara l’Agencia Townsend s’ha expandit internacionalment amb les dones més intel·ligents, valentes i més ben entrenades de tot el planeta –diversos equips d’àngels guiats per altres tants Bosleys portant a terme les feines més dures per tot el món–. Quan un jove enginyer de sistemes crida l’atenció sobre una perillosa tecnologia, els àngles són cridats a l’acció, arriscant-se les vides per protegir-nos a tots.

Temes:

TVE