Envia un clar missatge

Ana Rosa, disposada a una tercera dosi i taxativa amb els antivacunes: «¿Tu no et vols vacunar? Doncs no et vindré a veure»

La presentadora s’ha mostrat a favor d’una tercera punxada i assegura que hi aniria la primera

Ana Rosa, disposada a una tercera dosi i taxativa amb els antivacunes: «¿Tu no et vols vacunar? Doncs no et vindré a veure»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El programa de Ana Rosa’ ha parlat avui sobre els països que ja estan administrant aquesta tercera dosi contra el coronavirus. La mateixa Ana Rosa s’ha mostrat a favor que això passi a Espanya si és necessari i ha sigut molt clara contra aquells que no volen posar-se-la.

«Els americans l’estan posant als immunodeprimits; a Xile, França i l’Uruguai es posa la tercera dosi a més grans de 65 anys, i al Canadà, Hongria i Rússia s’està posant a tots els ciutadans», ha explicat. Al veure el plafó amb els requisits que exigeix aquesta tercera dosi, la presentadora ha exclamat: «Jo ja et dic, com hi hagi una tercera dosi, i entre el que es decideixi, jo crec que ja entro en tot, aquí hi ha el braç, vaig la primera a vacunar-me».

Notícies relacionades

Després d’això, la presentadora ha llançat un missatge: «La gent que no es vol vacunar, ho dic de veritat, conec gent suposadament intel·ligent, o jo creia que eren intel·ligents fins aquest moment, que no s’estan vacunant». «No estan veient que ja no es mor tanta gent als hospitals, que no hi ha tanta acumulació de fèretres, no estan veient que la vacuna és l’única solució...», ha continuat dient.

En aquest sentit, Ana Rosa es mostra radical: «Els vacunats hem de començar a ser molt seriosos amb amics o familiars: ‘¿tu no et vols vacunar? D’acord, doncs no et vindré a veure».