YOTELE a la presentació

‘Los protegidos’ tornen a Atresplayer Premium més crescuts: «No és el mateix d’abans, però en té l’essència»

La sèrie que va emetre Antena 3 torna ara a la plataforma de pagament amb un important salt tècnic però amb gran part del seu elenc original

‘Los protegidos’ tornen a Atresplayer Premium més crescuts: «No és el mateix d’abans, però en té l’essència»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La febre nostàlgica continua colpejant fort la indústria audiovisual i implica una nova tornada, la de ‘Los protegidos’. Avui Atresmedia ha presentat la nova temporada de la ficció que va emetre Antena 3 entre gener del 2010 i juny del 2012 i que ara torna amb gran part de l’elenc original, encapçalat per Antonio Garrido, Ana Fernández, Luis Fernández o Mario Marzo.

Montse García, directora de ficció del grup, ha agraït a l’elenc d’intèrprets que hagi acceptat aquesta tornada: «Et planteges reprendre ‘Los protegidos’, però és veritat que si no tens els actors és impossible». Angie Cepeda i la jove Priscilla Delgado són les principals absències d’aquesta tornada. No obstant, i després de gairebé deu anys d’absència, el canvi més notori serà a la producció i els efectes especials.

«És una sèrie actualitzada en el dia d’avui», ha expressat Emilio Sánchez, director de plataformes d’Atresmedia. Daniel Avilés, el que fos el petit Carlos, afirma sincer: «És veritat que no és el mateix d’abans, però té aquella essència.Hem crescut. Té un guió que no s’espera ningú», ha expressat. En la mateixa línia, Curro Novallas, director i productor de la sèrie, afirma: «Hi ha hagut molts canvis en la indústria audiovisual i vam sentir que si tornàvem ho havíem de fer junts».

«En la primera etapa estàvem més pendents dels plans que dels poders», ha explicat Ana Fernández. «En les anteriors temporades estava preparat el pla per als efectes, i ara és al revés», ha afegit Antonio Garrido, que posa èmfasi que la sèrie manté el que la va fer especial: «Si coneixes la sèrie d’abans veuràs l’essència. Veuràs ‘Los protegidos’».

Notícies relacionades

«No he vist fans més fidels que els de ‘Los protegidos’. Sempre ens han demanat una nova temporada», ha expressat Ana Fernández a la roda de premsa. «Quan ens van trucar, ens vam adonar que estàvem complint els somnis d’aquests nostàlgics», ha afegit l’actriu que torna a donar vida a Chispitas. «Jo soc un d’aquests nostàlgics. Ens ha fet molta il·lusió retrobar-nos», ha expressat Luis, el famós ‘Culebra’.

De moment, la nova temporada comptarà amb quatre capítols, dos més dels que va tenir el retrobament de ‘Física o química’, tot i que Luis Fernández s’anima a fer-ne més: «Jo sí que continuaria». «Jo també seguiria, el que passa és que cal esperar a la reacció del públic», ha afegit Ana. Caldrà comprovar si els seus poders continuen tenint la mateixa força.