Peculiar perícia

Carlos Sobera es queda de pedra a ‘First Dates’ amb l’habilitat de Nacho: «O fa fàstic o dona morbo»

El comensal del ‘dating’ de Cuatro va assegurar al presentador que té llengua bífida i que sap picar de mans amb ella

Carlos Sobera es queda de pedra a ‘First Dates’ amb l’habilitat de Nacho: «O fa fàstic o dona morbo»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Molt pocs comensals deixen de pedra Carlos Sobera al restaurant de ‘First Dates’. Aquest és el cas de Nacho, un administratiu saragossà de 29 anys, que va deixar atònit el conductor de l’espai de Cuatro al revelar-li la seva habilitat més peculiar al preguntar-li si tenia alguna característica física o mental que et diferenciï de la resta de les persones: «Tinc la llengua bífida i sé aplaudir amb ella».

«A determinades persones els pot crear un rebuig o fàstic perquè és impactant quan ho veus, però a d’altres els dona molt morbo», va assegurar el noi en un dels seus primers totals davant les càmeres del ‘dating’ de Cuatro.

Instants després de declarar-se una persona «intel·ligent, perspicaç i una mica murri», el Nacho va saber que soparia amb la Gema, una madrilenya de 26 anys, que va declarar ser una noia molt eixerida: «Se me’n va la força per la boca. També reivindicativa i una mica hater».

«La primera impressió que he tingut del Nacho és que la meva mare em mataria si li veiés els tatuatges al coll, però per a mi, ha sigut bona perquè és el tipus de noi en qui em solc fixar», va reconèixer la Gema després de veure per primera vegada la seva cita a la barra del restaurant de ‘First Dates’.

Notícies relacionades

Una vegada asseguts a la taula, el cert és que tots dos es van conèixer una mica més a fons, tractant diversos temes com el sexe o les coses que més l’excitaven. De fet, en aquesta distesa conversa, va sortir l’assumpte de la llengua bífida, que no va tenir un rol important a l’hora de decidir si volien continuar coneixent-se: «Ni em posa ni em deixa de posar, em provoca curiositat i, potser a la pràctica m’arriba a agradar».

En els últims minuts de la vetllada, la bona connexió entre tots dos va ser determinant a ‘La decisió final’, ja que els dos van voler tenir una segona cita fora del restaurant de ‘First Dates’. «M’ha encantat que el món laboral i el dels ‘hobbies’ el compartim. Crec que ens podem portar molt bé», va explicar la Gema.