Al seu programa

Ana Rosa informa de l’estat de salut d’Ainhoa Arteta i aclareix: «No ha tingut un infart»

La presentadora ha explicat que la soprano, gran amiga seva, va estar «a punt de perdre la vida»

Ana Rosa informa de l’estat de salut d’Ainhoa Arteta i aclareix: «No ha tingut un infart»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Rosa Quintana ha volgut puntualitzar durant el matí d’aquest dimecres algunes informacions sobre l’estat de salut d’Ainhoa Arteta, amb qui manté una estreta relació d’amistat. La presentadora ho ha fet amb l’objectiu de «tranquil·litzar tothom», segons ella mateixa ha explicat al seu programa de Telecinco. 

«Era amb ella a l’hospital el dia que li van donar l’alta. No ha tingut cap infart, ha tingut un còlic nefrític», ha explicat la periodista. No obstant, ha reconegut que el seu estat de salut va arribar a ser molt delicat: «La pedra devia ser en mal lloc. No sabem si ja hi havia infecció, el cas és que va haver de ser traslladada en estat gravíssim fins a l’hospital Virgen del Rocío en helicòpter». 

Segons ha comentat, la soprano va estar 10 dies a l’uci, després dels quals es va mantenir en planta durant un mes. «En aquest moment està forta, sana. Una persona que ha estat a punt de perdre la vida ho està portant molt bé», ha assegurat. 

Notícies relacionades

A més, Ana Rosa ha confirmat que l’artista ha patit dues amputacions: «Li han amputat una falange d’un dit de la mà dreta i una falange d’un peu que no li impedeix caminar». Actualment, es troba «serena» i recuperant-se a Bilbao en companyia de la família. 

«Les coses són així. Parlo amb ella constantment i l’he vist guapa, amb força i energia. Una persona que ha triomfat a tot el món ens ha donat una lliçó a tots», ha afegit la periodista. Per finalitzar, ha parlat de la por més gran que va tenir Arteta en els moments més crítics: «L’únic que pensava era que no podria tornar a veure els fills. Perdre una falange no li agrada a ningú, però ho porta formidablement i amb humor».