A les 22:15 hores

Jessica Chastain i Jason Clarke viuran ‘La noche más oscura’ a La 1

La pel·lícula narra el moment en què el comando SEAL dels marines va penetrar a la residència de Bin Laden a Abbottabad (Pakistan)

Jessica Chastain i Jason Clarke viuran ‘La noche más oscura’ a La 1
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22:15 hores, una nova projecció de ‘La noche más oscura’. Dirigida per Kathryn Bigelow l’any 2012, la pel·lícula està protagonitzada per Jessica Chastain, Jason Clarke, Joel Edgerton, Jennifer Ehle, Mark Strong, Kyle Chandler i Édgar Ramírez, entre d’altres.

Després de diversos anys d’investigació de la CIA, que va incloure tortures a presoners a l’Afganistan, i gràcies sobretot a la perseverança i decisió de l’agent especial Maya (Jessica Chastain), per fi el president Obama va donar el vistiplau a l’operació militar que va acabar amb la vida d’Ossama Bin Laden, líder d’Al-Qaeda. El títol, ‘Zero Dark Thirty’, es refereix a l’hora, les 00:30 de la matinada del 2 de maig de 2011, moment en què el comando SEAL dels marines va penetrar a la residència de Bin Laden a Abbottabad, al Pakistan, per caçar l’home més buscat de la història.

Temes:

TVE