Massa nivell

Les altes exigències d’un comensal de ‘First Dates’: «És la carta dels Reis Mags»

Un concursant va anar al programa amb el llistó massa alt per als pretendents

Les altes exigències d’un comensal de ‘First Dates’: «És la carta dels Reis Mags»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ‘First Dates’ molts solters tenen les idees molt clares del que volen en una parella, però alguns hi van amb massa exigències. El David va anar al format amb una llarga llista de coses que havia de tenir una persona perquè fos al seu costat fins al punt que va sorprendre els integrants de l’equip.

El comensal va arribar amb massa deures per a la seva futura parella. A la seva presentació va estar xerrant amb Lidia Torrent sobre el seu prototip ideal i va confessar que mai havia tingut parella.

Notícies relacionades

Després d’això, la responsable del restaurant de Cuatro li va preguntar com volia que fos la persona que coneixeria i ell ho tenia molt clar: «Una persona que sigui decidida, amb visió de futur, carinyosa, que es preocupi per mi, però no fins al punt d’absorbir-me».

La copresentadora no va poder evitar reaccionar davant aquestes exigències: «Clar, per això no has tingut parella, perquè m’estàs escrivint la cara dels Reis Mags», li va expressar entre rialles. Després del moment còmic se’n va anar del bar perquè entrés el Daniel, amb qui soparia el David aquella nit.