Torna a la pública

Ana Obregón torna per Nadal a TVE per presentar ‘Telepasión’ amb Boris Izaguirre

La televisió pública ha revelat en un esdeveniment que l’actriu es posarà al capdavant del tradicional espai

Ana Obregón torna per Nadal a TVE per presentar ‘Telepasión’ amb Boris Izaguirre

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

RTVE va presentar aquest dijous les seves apostes per a la nova temporada amb un gran esdeveniment celebrat als cines Callao de Madrid. A més d’anunciar el fitxatge de Javier Ruiz, que es posarà al capdavant d’un espai de debat en ‘prime time’, la Corporació pública va avançar els noms dels dos presentadors que s’encarregaran de conduir la tradicional gala de ’Telepasión’ la nit del 24 desembre: Ana Obregón i Boris Izaguirre

L’actriu va reaparèixer a la televisió pública el 31 de desembre passat per presentar les Campanades de Cap d’Any al costat d’Anne Igartiburu. Molt emocionada, va treure forces per acomiadar d’aquesta forma el pitjor any de la seva vida, marcat per la mort del seu fill Aless. Mesos després va acudir com a investigadora convidada a ‘Mask Singer 2’, i va rebre l’aplaudiment unànime dels espectadors a les xarxes socials. 

Ana Obregón va ser l’estrella convidada de la gala de clausura del FesTVal de Vitòria, que li va atorgar el premi Joan Ramón Mainat 2021 en reconeixement «a la seva dilatada i aplaudida trajectòria professional al sector audiovisual»

Notícies relacionades

Va ser precisament Boris Izaguirre, al costat del qual presentarà el pròxim ‘Telepasión’, que li va entregar el guardó. «Us puc assegurar de cor que per a mi ha sigut un privilegi treballar gairebé durant 40 anys en la meva passió, en el meu amor, a la televisió», va afirmar Ana. La comunicadora va dedicar aquest premi al seu fill i a la seva mare, morta el maig d’aquest any: «Sé que aquesta nit hi ha dues persones que hi serien, que estan molt orgulloses de mi. Aquestes dues persones són la meva mare i el meu fill. Aquest premi és per a tu, mama, i per a tu, Aless». 

La passada Nit de Nadal, el 30 aniversari de ‘Telepasión’ va ser l’opció més vista de la seva franja al reunir una audiència de 3.144.000 espectadors, cosa que es tradueix en un 21% de quota de pantalla. Florentino Fernández, Alaska i la Terremoto de Alcorcón van ser els seus presentadors. 

Temes:

TVE