A les 22.35 hores

‘¿I si sí...?’ es riu aquesta nit de les notícies falses a La 1 de TVE

El programa presentat per Santiago Segura viatjarà en temps de Napoleó per veure l’emperador creient-se un senyor d’Albacete

‘¿I si sí...?’ es riu aquesta nit de les notícies falses a La 1 de TVE

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22.35 hores, una nova entrega d’‘¿I si sí...?’. Sota el títol ‘Bailando con Bulos’, en aquesta ocasió, la setena entrega d’‘¿I si sí...?’ ens prepara per riure’ns de totes les notícies falses que s’han explicat al llarg de la història, o com diu el programa, de les «mentidotes lligueu-vos amb pedres» que sobrevolen els nostres caps.

Notícies relacionades

Viatjarà a temps de Napoleó per veure l’emperador creient-se un senyor d’Albacete, concursarà en ‘El precio justo’ per guanyar un contracte digne, coneixerà un interrogador en pràctiques i serà expulsat de les xarxes socials. Tampoc hi faltaran els consells esportius de Jimmy Jordán, l’exclusiva visió de Fabiolo ni el ritme d’un Fernando Simón d’allò més artístic.

Com sempre, ‘¿I si sí...?’ comptarà amb actors, còmics i imitadors com Santiago Segura, Martita de Graná, Andoni Agirregomezkorta, l’‘Aberroncho’, Marcos Ortiz, Comandant Lara, Rafa Maza, Paco Collado, David Muro, Sara Escudero, Javier Quero, Jaime Ordóñez i el Mago More.

Temes:

TVE