La col·laboradora es regira

Laura Fa explota com mai contra Kiko Jiménez per un comentari desafortunat: «¡Ets un porc impresentable!»

El nòvio de Sofía Suescun va fer al·lusió a un assumpte de la vida privada de Fa, que manté al marge els seus assumptes personals

Laura Fa explota com mai contra Kiko Jiménez per un comentari desafortunat: «¡Ets un porc impresentable!»

Sálvame

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Bronca brutal entre Laura Fa i Kiko Jiménez ahir a la tarda a ‘Sálvame’. Els dos col·laboradors ja han demostrat en més d’una ocasió la seva animadversió mútua, tot i que ahir l’assumpte va prendre més dimensions. Al final de la tarda, Kiko va voler desmentir la seva sogra, Maite Galdeano, i va assegurar que continuava amb Sofía Suescun.

Dilluns passat, Jorge Javier anunciava la notícia i Kiko reprenia ahir els seus companys pels comentaris. Laura Fa va anar llavors a burxar-lo: «Si et separessis explicaries d’ella el mateix que has explicat de Gloria Camila i seria tema per a nosaltres», li deia Laura Fa. «Doncs com tu quan vas arribar del confinament i retreies coses al teu fill», va contestar Kiko.

Notícies relacionades

El seu comentari, que feia al·lusió a la vida privada de Fa, va acabar per desfermar la fúria de la tertuliana: «No siguis tan brut amb això, no siguis baix... No és el mateix, perquè tu has venut les teves ex, la teva família, la teva nòvia, la teva vida... ¡Ets un brut i un provocador! ¡I un imbècil, a més!», va dir molt enfadada Fa mentre abandonava el plató.

Finalment, Laura va tornar al plató però sense acoquinar-se: «El que no pot fer és a dir coses que jo no he dit i utilitzar-les d’una manera molt bruta». «Ell és un personatge d’aquests baratets, i a mi no em ficarà en les seves coses, és un baratet que ve aquí i intenta provocar. ¡Tens la nòvia i la sogra que et mereixes!», li va etzibar, i després va afegir: «¡Ets un impresentable, un mal educat i un impresentable! És l’última vegada en la teva vida que m’adreces la paraula. ¡Ets un impresentable, un barat i un porc!».