Al·legat al seu programa

Ana Rosa, després de les últimes agressions homòfobes: «S’ha de celebrar l’Orgull i vull anar en una carrossa»

La presentadora creu que s’està produint «una regressió en tot el que vam avançar des dels anys 80»

Ana Rosa, després de les últimes agressions homòfobes: «S’ha de celebrar l’Orgull i vull anar en una carrossa»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El programa de Ana Rosa’ s’ha fet ressò aquest matí de les últimes agressions a gais que s’han produït a Madrid o Toledo, poc temps després de l’assassinat homòfob del jove Samuel. L’espai de Telecinco ha parlat de dades que apunten que el 20% de la població espanyola rebutja el col·lectiu LGTBIQ.

Malgrat l’augment de casos d’agressions, el programa apuntava una trista dada: «Entre el 80% o 90% de les víctimes decideixen no denunciar davant les autoritats».

Ana Rosa s’ha quedat estupefacta davant aquestes xifres: «Si el 80% decideix no denunciar, o el 90%, i tenim totes aquestes denúncies... Cal plantejar-se que tenim una regressió en tot el que havíem avançat des dels anys 80 al nostre país», ha expressat.

«Imagina quan cada any arriba el moment de l’Orgull, es produeixen manifestacions i surten al carrer aquests col·lectius, sempre hi ha algú que diu allò tan desafortunat de ‘quina necessitat hi ha que surtin’... Doncs aquí el veuen per què fa falta», ha expressat el col·laborador Fernando Garea.

Notícies relacionades

La presentadora ha donat la raó al seu company i ha llançat un missatge clar: «Tinc moltes ganes que se celebri l’Orgull i jo vull anar en una carrossa». Ella ha volgut deixar clar que entre els seus plans ja tenia acudir a aquesta celebració: «Ho teníem ja previst amb el meu amic Nacho Fresno, però va arribar la pandèmia».

Les seves paraules no han sigut ben rebudes per diversos usuaris de les xarxes socials, que s’han tornat a queixar que al seu programa s’hagi donat cobertura a discursos i polítics que no recolzen aquesta reivindicació.