Important xoc

Odilio fa esclatar la seva cita a ‘First Dates’ pel seu polèmic comentari: «Vaig demanar que no tingués gens de ploma»

El José Antonio va rebutjar aquesta actitud del comensal del ‘dating’, qualificant-la com a horrible

Odilio fa esclatar la seva cita a ‘First Dates’ pel seu polèmic comentari: «Vaig demanar que no tingués gens de ploma»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Alguns comensals del restaurant de ‘First Dates’ posen controvertides condicions a l’hora de tenir les seves respectives cites. Aquest és el cas de l’Odilio, un perruquer de 47 anys, que va fer enfadar el José María després de revelar-li quins requisits ha de complir la seva parella ideal al llarg de la seva cita: «Una de les coses que li vaig demanar al programa va ser que la persona amb qui m’aparellessin no tingués gens de ploma, ho odio».

«Soc activista LGTBI, treball en l’orgull... no soc plumòfob. Una persona homosexual que sigui així: ¿A què estem jugant? ¿Tirarem pedres contra la nostra pròpia teulada? Em sembla lleig, horrible», va reaccionar el José María en un total a càmera després d’escoltar les paraules de l’Odilio mentre estaven sopant.

Notícies relacionades

Lluny que les aigües es tranquil·litzessin, l’Odilio va assegurar que no veia compartint la seva vida amb, per exemple, un persona que «faci xous de nit i sigui home de dia», una cosa que va fer emprenyar més el José María: «Crec que la ploma és fins i tot graciosa, uns la tenen i d’altres no. ‘Maricon’, agraeix que tu no l’has tingut. Quan era petit i la tenia, em perseguien a l’escola i em pegaven. Això encara continua passant. Llavors, que tirem pedres contra la nostra pròpia teulada no ho entenc. I em treu de polleguera».

Finalment, aquestes paraules del perruquer van ser determinants a ‘La decisión final’ de tots dos. L’Odilió va voler tenir una segona cita amb el José María, però, en canvi, ell va preferir marxar sol del restaurant de ‘First Dates’: «No he sentit ‘feeling’, una cosa que per a mi és molt important. També t’he vist apagat en certes coses, i ara mateix necessito dinamisme».