Vídeo

Prime Video llança el nou tràiler de ‘Todos hablan de Jamie’, la seva nova pel·lícula original

L’adaptació cinematogràfica del musical del ‘West End’ arribarà el 17 de setembre

Prime Video llança el nou tràiler de ‘Todos hablan de Jamie’, la seva nova pel·lícula original

PRIME VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El compte enrere per a l’estrena de ‘Todos hablan de Jamie’ a Amazon Prime Video continua el seu compte enrere. La plataforma d’entreteniment ha llançat aquest dimecres un nou tràiler de l’adaptació cinematogràfica del musical ‘West End’, que veurà la llum el divendres 17 de setembre.

La pel·lícula d’Amazon Original està protagonitzada per Max Harwood en el paper de Jamie New, juntament amb Sarah Lancashire, Lauren Patel, Shobna Gulati, Ralph Ineson, Adeel Akhtar, Samuel Bottomley, Sharon Horgan i Richard E. Grant.

Inspirada en fets reals, ‘Todos hablan sobre Jamie’ segueix a Jamie New (Max Harwood), un adolescent de Sheffield, que somia amb una vida sobre l’escenari. Mentre els seus companys de classe planegen com seran les seves vides al graduar-se, Jamie contempla la possibilitat de revelar el seu somni de convertir-se en una ferotge i orgullosa ‘drag queen’. La seva millor amiga Pritti (Patel) i la seva carinyosa mare (Lancashire) li brinden recolzament infinit, mentre que la llegenda ‘drag’ local Miss Boig Chanelle (Grant) l’orienta de cara al seu debut a l’escenari.

Notícies relacionades

Però Jamie també ha d’enfrontar-se a un pare que no el recolza (Ineson), a un orientador escolar poc inspirat (Horgan) i a uns ignorants companys de classe que intenten arruïnar la seva gran desfilada. Jamie i la seva comunitat s’inspiren en números musicals de gran intensitat i colorit per superar els prejudicis, ser més tolerants i sortir de la foscor per arribar a la llum.

La pel·lícula de New Regency, Film4 i Warp Films, reuneix els creadors originals del musical del West End en el seu debut en el cine amb Jonathan Butterel com a director, guió i lletres de Tom MacRae, i cançons a càrrec de Dan Gillespie Sells. La música està composta per Sells i Anne Dudley. Produït per Mark Herbert (p.g.a.), Peter Carlton (p.g.a.), i Arnon Milchan, amb Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Daniel Battsek, Ollie Madden, Peter Balm, Niall Shamma i Jes Wilkins com a productors executius.