Audiències informatius

‘Antena 3 Noticias’ lidera els informatius a l’agost per vintè mes consecutiu

 Antena 3 és líder amb els seus informatius de sobretaula i nit de dilluns a diumenge

‘Antena 3 Noticias’ lidera els informatius a l’agost per vintè mes consecutiu
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Lideratge indiscutible d’‘Antena 3 Noticias’ a l’agost. Els informatius d’Antena 3 són líders per vintè mes consecutiu i no treuen el peu de l’accelerador ni en ple estiu. La cadena anota el 18,8% a la mitjana de totes les edicions de dilluns a diumenge, a gran distància de Telecinco, que firma el 13,9%. La 1 es conforma amb al 10,2%, mentre que La Sexta anota el 7,9%.

Tal com reflecteix l’informe de Barlovento Comunicación, la sobretaula d’Antena 3 és primera opció amb un gran 20,3% i 2.204.000 espectadors de mitjana. L’informatiu presentat a l’estiu per María José Sáez supera el d’Isabel Jiménez, que firma el 15% davant el 9,6% del ‘Telediario’. A la sobretaula, a més, La Sexta aconsegueix la seva millor edició amb el 10,2% de mitjana.

Notícies relacionades

A la nit, el lideratge torna a ser d’‘Antena 3 Noticias’. Esther Vaquero aconsegueix el 20,2% i 1,9 milions de seguidors. A aquella hora, ‘Informativos Telecinco’ firmen un correcte 12,9%, més a prop del ‘Telediario’ (10,4%) que d’Antena 3. A la nit, La Sexta es conforma amb el 6,5%.

Ja en cap de setmana, Antena 3 lidera tant a la tarda com a la nit, tot i que amb menys força que entre setmana. Les seves edicions aconsegueixen el 16,7% i el 13,1% respectivament davant el 14,1% i 12,8% de Telecinco, que és únicament els dissabtes i diumenges a la nit quan frega les xifres del seu rival.