La sèrie

Un comensal de ‘First Dates’ se sincera en el programa: «Vaig descobrir que era gai veient ‘Los vigilantes de la playa’»

Un dels solters va voler compartir com va començar a sentir-se atret pels homes

Un comensal de ‘First Dates’ se sincera en el programa: «Vaig descobrir que era gai veient ‘Los vigilantes de la playa’»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ‘First Dates’ molts dels comensals comparteixen dades com a mínim curioses de la seva vida sentimental o les seves primeres relacions. El Francisco, un dels solters que va voler provar sort en el programa presentat per Carlos Sobera, va voler compartir amb la seva cita com se’n va adonar que li agradaven els homes quan era jove.

El solter va conèixer en el format de Cuatro el Danilo, però per a sorpresa de tots dos ja havien parlat en xarxes socials. Abans de començar la trobada, el Francisco va compartir dades de la seva vida amb els espectadors: «Me’n vaig adonar que era gai quan veia ‘Los vigilantes de la playa’ a la televisió i em fixava en els nois», va reconèixer.

Notícies relacionades

El comensal va aprofundir en el tema i va reconèixer quin actor l’atreia més: «El vigilant que més m’agradava era David Hasselhoff perquè en aquell moment estava molt bé». «Els altres també eren perfectes», va afegir. A més, també va conversar amb el presentador sobre les seves anteriors relacions: «Vaig tenir una parella fins fa dos anys», va explicar.

Després de presentar-se mútuament, el Francisco va compartir una bonica nit amb el Danilo, amb qui va encaixar a la perfecció. Hi va haver una connexió absoluta fruit d’un primer enamorament sobtat que els va fer passar una agradable estona a la sala privada del ‘dating’ en què es van fer un apassionat petó.