Alta tensió

El tens final de cita entre dos comensals de ‘First Dates’: «¡No menteixis! Marxo d’aquí»

L’Alberto va assegurar que la Patricia li va dir que millor que parlés ell perquè no tenia temes de conversa, una cosa que ella va negar taxativament

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La tensió pot estar molt present en algunes de les diferents cites del restaurant de ‘First Dates’. Aquest és el cas de l’Alberto, un model i figurant madrileny de 29 anys, que va desencadenar l’enuig de la Patricia a ‘La decisió final’ després d’acusar-lo de no deixar-la parlar, al llarg del seu sopar quan ell va monopolitzar tota la conversa: «No he parlat perquè no m’has deixat».

«No has parlat perquè no has volgut. Perquè no tens temes de conversa», va retreure l’Alberto a la Patricia, que no va dubtar a respondre-li fent-li un contundent flasca: «¿Que no tinc temes de conversa? Doncs segurament et dono mil voltes».

La veritat és que la tensió va anar creixent durant el transcurs de ‘La decisió final’ de la cita. Després d’aquesta resposta, l’Alberto no es va callar i va assegurar que la Patricia li va demanar que millor que parlés ell perquè no tenia temes de conversa, afirmació que va acabar d’emprenyar-la: «¡No menteixis! O sigui, marxo d’aquí. Jo no he dit això. Em sembla bé que treguis tu temes de conversa, però jo no he dit que jo no en tingui. ¡Au va, de veritat!».

Notícies relacionades

«Si no parlo jo, estaríem callats totes les cites», va insistir novament l’Alberto en aquest tens desenllaç de la seva cita a ‘First Dates’. «Bé, que vull anar-me’n ja d’aquí. Estem desitjant anar-nos-en, així que fes-nos ja la pregunta i ens en anem», va respondre la Patricia abans que el noi digués que li havia tocat «un coco» en to baix: «Doncs pel que fa a mi...».

La resposta a la pregunta de ‘La decisió final’ semblava bastant evident amb l’enfrontament que els dos comensals estaven protagonitzant. «Jo et dono mil voltes», va dir l’Alberto a la Patricia, que va tornar a respondre-li: «¿Però a aquest xaval què li passa? Escolta, ¿me’n puc anar?».